AZ OPERETTSZÍNHÁZ FIATAL TEHETSÉGEI
SITE INFOS

Az oldal 2011.02.04-én nyitott ki újra egy új szerkesztővel, egy új témával. 

Webmiss: Szandy
Design by: Szandy
Theme: színház
Böngésző: Internet Explorer

Az oldal nem áll kapcsolatban az oldalon szereplő személyekkel, sem ismerőseikkel.
Minden saját gyűjtés, az oldalról másolni tilos! ( forrás )

 
NAVIGATION

BEJELENTKEZÉS
>> a virtuális kapu
HOME
>> a főoldal
SITE
>> az oldal
CSILLAGOK
>> az ő világuk
EXTRÁK
>> mindenféle egyéb dolog
VERSENY
>> a megmérettetés
 
STÚDIÓ


 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
ENSAMBLE


Minden színházzal kapcsolatos témájú oldal jelentkezhetnek!
ll csak gportalos oldalak  ll

15/11 hely szabad
Szükség esetén bővíthető!
 

 
RAJONGÓK


Rocktenors
 & Geiger Nikolett

Ide bárki jelentkzehet. Mindenféle lapok, nem csak gportalosak.
Korlátlan hely!
 

 
SZAVAZÁS
Szerinted ki a jobb Tony?

Dénes
Szabi
Mindketten jók
Még nem láttam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÉLEKSZÁMLÁLÓ
Indulás: 2010-01-03
 

  látogató van itt

 
FŐOLDAL

KÍVÁNSÁGKOSÁR

2012.08.18. 17:59, Szandy

Kocsis Dénes legutóbb a Kívánságkosár című műsor vendége volt. Dancs Annamarival érkezett és énekelt el pár csodás dalt. 

Szaxofon duett ll Hétköznapi hős ll Szívből szeretni

Az egész műsort (2012.08.17.) az alábbi oldalon keresztül tudjátok megtekinteni. Nem volt beszélgetés a két művésszel mindössze ők gondoskodtak a remek hangulatról. >> http://www.dunatv.hu/musor/videotar?vid=738053&pid=289498

 

GHOST

2012.08.16. 16:31, Szandy
Kocsis Dénes lesz Dolhai Attila váltója

Lehet, hogy Muri Enikő lesz Dénes legújabb partnere a jövő májusban bemutatásra kerülő sikerprodukcióban?

Muri Enikő egyik színpadon tündököl a másik után, jelenleg Ghost című musical egyik szerepére pályázik. Kerényi Miklós Gábor megerősítette, hogy az énekesnő náluk járt, és esélye is van, hogy bekerüljön a darabba.
“A Ghost című musical egyik szereposztásában Dolhai Attila és Vágó Bernadett játssza majd a főszerepet, a másik szereposztásban pedig Kocsis Dénes mellé keresünk valakit. Lesz még egy nagy meghallgatás szeptemberben, de meg kell hagyni, ez a mai találkozás biztató volt” – mondta az igazgató.
Enikő nagyon boldog lenne, ha az Operettszínház színpadjára léphetne, hiszen az éneklés mellett a színészet életének másik sarokköve.
“Nagyon izgultam az elején, ez egy nagyon nagy kihívás. Hatalmas fordulópont és megtiszteltetés az életemben, hogy a tanár úr meghallgatott, ráadásul tanácsokat is adott, miután lezajlott a casting. Nagyon jó lehetőség lenne ez arra, hogy tanuljak, de még meglátjuk, hogy alakul” – árulta el az énekesnő.

SZABI ÉS LUCKY A BESTBEN

2012.08.13. 12:26, Szandy

Egyszer már írtam hogy lett egy kiskutyája, Lucky, de azt a cikket még nem hoztam ami velük kapcsolatban jelent meg még régebben a Bestben. Olvassátok el ... illetve egy nagyon jó hír, amit én eddig pl nem is tudtam ... Szabi szerepelni fog a Viktória című operettben, táncos-komikus szerepben láthatjuk.
Ez nagy öröm számomra, ugyanis terveztem hogy megnézem, de így már tuti hogy ott lszek!

Íme a cikk: (forrás: Kádár Szabolcs Hivatalos oldala - facebook)


(katt a képre a nagyobb méretért)


És még valami ... Szabi ezt az üzenetet osztotta meg velünk, rajongókkal a hivatalos Facebook oldalán:

Màtòl nemcsak a facebookon,hanem a twitteren is megtalàltok 'KadarSzabolcs' néven!!! Kövessetek!!! :-P
Puszi
Szabi :-)

TENGERPARTON LAZÍTOTT DÉNES

2012.08.12. 12:00, Szandy

UMAG — Kerényi Miklós Máté (29) és Kocsis Dénes (24) egy hétig pihent barátaival a horvát tengerparton.
Az operettszínház két fiatal titánja kevés időt tud szakítani évközben az üdülésre, a feltöltődésre, így nagyon jólesett nekik a kikapcsolódás.

 

– Velünk volt még a bátyám, Vidra, az ő felesége, a kis három hónapos unokahúgom, Liza, valamint a kedvesem, Felméry Lili is. Nekem ez az egy hét nyaralás van csupán az idén, néhány napja jöttünk csak vissza a Szegedi Szabadtéri Játékokról, aztán hamarosan kezdődnek a Miss Saigon szabadtéri előadásának próbái Baján. Talán pár napot tudok még szakítani a pihenésre – magyarázta az ifjú színész.
Dénes és Máté nemrég még nem volt olyan jó kapcsolatban, mint mostanában, egyszerű munkakapcsolat volt közöttük, szóba sem jöhetett a barátság.
– Mátéval ebben az évadban barátkoztunk össze igazán, szinte a legjobb barátok lettünk. Egyedül Brasch Bence hiányzik, aki a „harmadik muskétás" mellettünk – nevetett a Rómeót megformáló művész, aki társaságával mindent kipróbált, amit a tengernél lehet. – Banánoztunk, jet skiztünk, szóval kihasználtuk a lehetőségeinket – tette hozzá Dénes.

ÚJ HOBBY

2012.08.11. 18:42, Szandy

Tegnap mondtam hogy Szabi elkezdett görkorizni tanulni. Hát ma már azt írta új hobby-ba kezdett mert nem igazánjött össze az előző és hátha ezzel több sikerrel jár. (: 

Hát majd meglátjuk ... 

"Az ifjú Tell Vilmos kalandjai, azaz megtaláltam az új hobby- mat!!! :)
Egy tuti, jobban megy mint a korizás!!! :P"

Photo: Az ifjú Tell Vilmos kalandjai, azaz megtaláltam az új hobby- mat!!! :)Egy tuti, jobban megy mint a korizás!!! :P

 
SZEREPLÉSEK

Kocsis Dénes

Kádár Szabolcs

Angler Balázs

 

 


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto