AZ OPERETTSZÍNHÁZ FIATAL TEHETSÉGEI
SITE INFOS

Az oldal 2011.02.04-én nyitott ki újra egy új szerkesztővel, egy új témával. 

Webmiss: Szandy
Design by: Szandy
Theme: színház
Böngésző: Internet Explorer

Az oldal nem áll kapcsolatban az oldalon szereplő személyekkel, sem ismerőseikkel.
Minden saját gyűjtés, az oldalról másolni tilos! ( forrás )

 
NAVIGATION

BEJELENTKEZÉS
>> a virtuális kapu
HOME
>> a főoldal
SITE
>> az oldal
CSILLAGOK
>> az ő világuk
EXTRÁK
>> mindenféle egyéb dolog
VERSENY
>> a megmérettetés
 
STÚDIÓ


 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 
ENSAMBLE


Minden színházzal kapcsolatos témájú oldal jelentkezhetnek!
ll csak gportalos oldalak  ll

15/11 hely szabad
Szükség esetén bővíthető!
 

 
RAJONGÓK


Rocktenors
 & Geiger Nikolett

Ide bárki jelentkzehet. Mindenféle lapok, nem csak gportalosak.
Korlátlan hely!
 

 
SZAVAZÁS
Szerinted ki a jobb Tony?

Dénes
Szabi
Mindketten jók
Még nem láttam
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
LÉLEKSZÁMLÁLÓ
Indulás: 2010-01-03
 

  látogató van itt

 
FŐOLDAL

X-FAKTOR + BROADWAY FESZT

2011.10.06. 19:29, Szandy

SZIASZTOK!

A múltkor nem hoztam az ígért videót, de most itt vagyok vele és még egy újabb felvétellel. Szóval egy kis emlékeztető: elsőként a Latin szerenádot énekelték el, majd egy francia számot énekeltek aminek nem tudom a címét. Mivel lemaradtam pár adásról nem tudom ezen a kettőn kívül énekeltek e még vmit vagy sem, a lényeg, hogy ezeket találtam, többet nem. (:
Szerintem nagyon édesek együtt, annyira szeretem őket hallgatni ... remélem ezzel nem csak én vagyok így.Azt hogy meddig jutottak tovább pontosan nem tudom, de ha minden igaz, akkor a mentorok házába bejutottak ... de mivel nem láttam nem tudom ... aki tud pontosabb infomációt az szóljon. Köszi!

És most jöjjön egy kis infó + videó a Broadway fesztiválról. Pénteken Kocsis Dénes, Simon Boglárka és Angler Balázs is fellépett, szombaton pedig láthattuk Zádori Szilárdot is. Kádár Szabi is énekelt, ő mindkét nap. Nagyon jók voltak mindannyian. Csodálatos hangjuk van és az előadásmód is irigylásre méltó. Itt vannak a videók ... most csak linkeket hoztam ...

Kocsis Dénes: Szépség és a Szörny (duett Vágó Bernadettel)
Simon Boglárka és Angler Balázs: Molitva  
Kádár Szabolcs: Valami Amerika (duett Moravszki Enikővel) ll Rád találtam (duett Vágó Bernadettel) ll Lakodalom (duett Vágó Bernadettel) ll Ördögölő Józsiás (duett Vágó Bernadettel) ll Régóta kereslek (duett Fekete-Kovács Veronikával) ll Régóta kereslek (duett Vágó Bernadettel) ll Konrád menekülése ll Egyszer volt ll Fényév távolság 
Zádori Szilárd: Egy csipetnyi ész, egy csipetnyi szív (Kerényi Miklós Mátéval) ll Bennem, mint tükrödben ll Nevem Berger ll Szeret mind, ki ismer (duett Göbölös Krisztinával) ll Ha bármi bánt (duett Szentmártoni Normanddal) ll Miért nem fogadsz el?! 
Kádár Szabolcs és Zádori Szilárd: Nagyot nőtt az árnyék

Hát mára ennyi lenne ... más dolgot nem igen találtam. Ha képeket szeretnétek nézni Broadway Fesztiválról, akkor azt a szinpadfoto.hu illetve az operett.hu oldalon találtok.

Majd ha találok valamit kedvenceinkkel kapcsolatban, akkor azt hozom. És ne haragudjatok, hogy ritkán van friss, de emelett még két lapot + egy facebook oldallt működtetek és suli mellett nem könnyű ... remélem megértitek.

Akkor majd jelentkezem. Addig is leygyetek jók és vigyázzatok magatokra. További szép hetet. Jó éjszakát!

PUSZI: Szandy

X-FAKTOR SELEJTEZŐ

2011.09.17. 21:05, Szandy

SZIASZTOK!

Tudom, hogy rég nem jöttem, az az igazság, hogy az oldal még nem igen indult be ... volt hivatalos megnyitó, de még nem volt igazi nagy friss ... ez megváltozik, megpróbálok jönni, amikor csak tehetem. 

Most viszont hoztam egy friss hírt. Nem tudom mennyire tudjátok, de én most tudtam meg ... még nem mondhatom magam e téren informáltnak ..., hogy Angler Balázs és párja Simon Boglárka, aki szintén az Operettszínház musical együttesének tagja jelentkezett az X-faktor című tehetségkutató műsorba. Épp most adták le a szereplésüket a TV-be. A Latin szerenád című dalt énekelték el a Szép Nyári Nap című musicalből. Nagyon tetszett a produkció, látszik, hogy profik és minden a helyén van. Keresztes Ildikó azt mondta, neki nem igen tetszett és a többi mentorral ellentétben ő egy "épp hogy igennel" jutalmazta. Nem értem mi a baja, hisz volt aki énekelni sem tudott és úgy továbbengedte. Mindegy ... a lényeg, hogy továbbjutottak, remélem az élő adásba is bekerülnek. Megérdemelnék. :)

A videót majd holnap hozom, ugyanis az még nem került fel youtube-ra. Aki látta az mondja el hogy tetszett nekik. Várom a véleményeket!

Majd holnap akkor jelentkezek a videóval. Addig is legyetek jók! Jó éjszakát kívánok mindenkinek. :)

PUSZI: Szandy

LÉVAY MUSICAL ÉNEKVERSENY

2011.08.06. 22:51, Szandy

SZIASZTOK!

Meghoztam az első frisset az oldal megnyitása óta. Tudom, hogy már rég volt az énekverseny, de az oldal akkor még nem működött, szóval csak most hoztam meg az arról szóló frisst. Viszont a videókkal csak egy hetet vagyok elmaradva, ugyanis a gálát a TV-ben múlt szombaton illetve ma este adták le a Duna TV-n. 
Nagyon jó volt a gála, minden díjazott megérdemelte a győzelmet ... jó azért voltak páran akik nem lettek a szívem csücskei, viszont Zádori Szilárd és Kocsis Dénes kitett magáért. Szilárd férfi szólóban ért el 1. helyezést, Kocsis Dénes pedig különdíjban részesült. Gratulálok a nyereményükhöz! 


Zádori Szilárd      és      Kocsis Dénes

Most arra gondoltam elhozom azokat a videókat amin ők láthatóak. Szilárd Mozart!-ból énekelte a Zene az vagyok én!, és a Szeret mind ki ismer című számot a fődíjas japán Hirata Azusa-val. Nagyon ügyes volt, gratulálok neki. Dénes pedig a Rómeó és Júliából énekelte a Miért fáj?! és a Szívből szeretni című számot egy külföldi énekesnővel. Ő neki is gratulálok, nekem nagyon tetszett. Illetve még a fináléban énekeltek a Zene az vagyok én! című Mozart! dalt. Ezt beillesztem nektek, a többit csak linkről érhetitek el.

Kocsis Dénes: Miért fáj?!  ll  Szívből szeretni
Zádori Szilárd: Zene az vagyok én!  ll  Szeret mind ki ismer

Az ehhez kapcsolódó cikket a bővebbenre kattintva elolvashatjátok. Meg tudhattok mindenféle érdekességet a gáláról és persze kedvenceinről is.

Hát ezen kívül még modulfrissel kedveskedek nektek, de azt majd csak egy későbbi bejegyzésben teszem közzé. Majd még jelentkezem! Addig is legyetek jók! Jó éjszakát mindenkinek!

PUSZI: Szandy

NYITÁS

2011.07.26. 21:55, Szandy

SZIASZTOK!

Mint lájtátok az oldal megnyitotta kapuit, és nem úgy, mint a múltkor, most már frissek is vannak az oldalon illetve új design díszíti.

Ne nagyon várjatok üdvözlő szöveteg, valahogy az nem az erősségem, viszont azt szeretném, hogy tudjátok szeretettel köszöntök mindenkit az oldalon, remélem mindent megtudsz kedvencedről. Igyekszem sok érdekes információval előrukkolni. Illetve hogy az odlal a lehető legjobb legyen a segítségeteket szeretném kérni. Ha valaki tud nekem segíteni az oldal szerkesztésében és társszekesztőként mellettem állni, akkor az írjon a chatbe. Az első jelentkező nyer, szóval legyél minél gyorsabb és ne habozz!

Mint, már megemlítettem modulfriss is került fel az odlalra. Ábrahám Gabriella menüjét töltögettem fel tartalommal: megtalálható az életrajza, a szerepei, az aktuális szereplései illetve felkerült egy cikk a médiaszerepléseihez, 2 db érdekesség és 2 db kapcsolat. 
Nézzétek meg és ha találtok hiányosságot vagy téves infót, akkor azt kérlek mielőbb jelezzétek nekem. Köszi!

Hát mára ennyi lenne, holnap folytatom az oldal tartalmassá tételét és Szabó Dóra és/vagy Kiss Tünde menüjét fogom megcsinálni. Bár ez nem biztos, lehet hogy csak csütörtökön folytatom, ugyanis holnap moziba megyek és nem tudom mikorra érek haza. Mindenesetre legyetek jók! Jó éjszakát!

PUSZI: Szandy

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
SZEREPLÉSEK

Kocsis Dénes

Kádár Szabolcs

Angler Balázs

 

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!